Geen plannen voor power-ups in Rocket League

Door: gamersnet | 21 juli 2012 11:27

Games

MULTIPLATFORM - Voetbal en auto's blijken een goede match. Dat valt te concluderen uit de populariteit van Rocket League. Op Steam staat de game al twee weken bovenaan de charts. Op de PlayStation 4 is de game in combinatie met een PlayStation Plus-lidmaatschap deze maand gratis te spelen. Wij hebben de game dan ook omgedoopt tot PlayStation Plus Game van de Maand. Psyonix, de ontwikkelaar van Rocket League, laat twee weken na release meer los over de toekomst van de game. Oprichter van Psyonix, Dave Hagewood, heeft echter in moeten grijpen, want een deel van de informatie die werd gepubliceerd over de game lijkt niet helemaal te kloppen. In een interview met PlayStation Universe heeft een werknemer van Psyonix, die niet bij naam wordt genoemd, verteld over de toekomstplannen van Rocket League. Naast nieuwe modi en events werd er ook gesproken over het toevoegen van power-ups. Het idee van power-ups werd echter niet positief ontvangen in de community. Hagewood reageert op de onrust door op een Reddit-bericht te reageren met de bevestiging dat er geen power-ups toegevoegd zullen worden:There are not going to be power-ups added to the game. We're not going to change balance, add stats, change physics, etc. We have a good formula and there are already infinite ways to make the game even better without changing core gameplay. That answer may have been based on the possibility of adding mutators that allow private matches to change things up for a single match just to mix things up but absolutely not for regular gameplay.Hagewood benadrukt dus dat de core gameplay niet zal worden veranderd. Het antwoord in het interview met PlayStation Universe kan zijn gebaseerd op de mutators die kunnen worden ingezet in private matches. De 'simpele' gameplay die Rocket League zo puur maakt zal dus gewoon bewaard blijven. Check onze Rocket League-review als je meer wilt weten over de game. Zou jij ook opzien tegen de toevoeging van power-ups?

MULTIPLATFORM - Voetbal en auto's blijken een goede match. Dat valt te concluderen uit de populariteit van Rocket League. Op Steam staat de game al twee weken bovenaan de charts. Op de PlayStation 4 is de game in combinatie met een PlayStation Plus-lidmaatschap deze maand gratis te spelen. Wij hebben de game dan ook omgedoopt tot PlayStation Plus Game van de Maand. Psyonix, de ontwikkelaar van Rocket League, laat twee weken na release meer los over de toekomst van de game. Oprichter van Psyonix, Dave Hagewood, heeft echter in moeten grijpen, want een deel van de informatie die werd gepubliceerd over de game lijkt niet helemaal te kloppen.

In een interview met PlayStation Universe heeft een werknemer van Psyonix, die niet bij naam wordt genoemd, verteld over de toekomstplannen van Rocket League. Naast nieuwe modi en events werd er ook gesproken over het toevoegen van power-ups. Het idee van power-ups werd echter niet positief ontvangen in de community. Hagewood reageert op de onrust door op een Reddit-bericht te reageren met de bevestiging dat er geen power-ups toegevoegd zullen worden:

There are not going to be power-ups added to the game. We're not going to change balance, add stats, change physics, etc. We have a good formula and there are already infinite ways to make the game even better without changing core gameplay. That answer may have been based on the possibility of adding mutators that allow private matches to change things up for a single match just to mix things up but absolutely not for regular gameplay.
Hagewood benadrukt dus dat de core gameplay niet zal worden veranderd. Het antwoord in het interview met PlayStation Universe kan zijn gebaseerd op de mutators die kunnen worden ingezet in private matches. De 'simpele' gameplay die Rocket League zo puur maakt zal dus gewoon bewaard blijven.

Check onze Rocket League-review als je meer wilt weten over de game. Zou jij ook opzien tegen de toevoeging van power-ups?

0 Reactie(s) op: Geen plannen voor power-ups in Rocket League

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.