Gerucht: GTA Online krijgt 12 nieuwe auto's in volgende update

Door: gamersnet | 15 juli 2012 14:44

Games

MULTIPLATFORM - De fans van GTA 5 en GTA Online staan erom bekend dat zij dol zijn op hun game. Voor sommigen gaat dit zelfs zó ver dat zij de broncode van de game doorspitten, in de hoop om iets te vinden dat wijst op meer DLC. Dit is dan vaak weer enorm vruchtbare grond voor speculatie. Dat is precies wat ook nu weer gebeurt: spelers hebben in de broncode van GTA Online twaalf nieuwe auto's gevonden, met de codenaam LOW. Er zijn twee theorieën over wat dit te betekenen heeft. Sommige speculanten vergelijken deze codenaam met de naam die gebruikt werd voor Ill-Gotten Gains Part I: LUXE. In Ill-Gotten Gains smijt de speler met geld om de dikste auto's en gouden helikopters te kunnen kopen. Volgens deze theorie draait de volgende update dus juist om het leven op een krapper budget. De twaalf nieuwe auto's zouden dan bijvoorbeeld de Moonbeam en Primo kunnen zijn: goedkopere auto's die we kennen uit eerdere GTA-games. De andere theorie is dat LOW staat voor lowriders: auto's met aangepaste vering om ze zo laag mogelijk aan de grond te krijgen. Die auto's kennen we natuurlijk allemaal uit tv-series als Pimp My Ride. Volgens dit idee zal de volgende GTA Online-DLC dus draaien om het pimpen van je auto, bijvoorbeeld door hydraulica of draaiende velgen in te bouwen. Vooralsnog blijft het echter speculatie en het is de vraag wanneer het volgende DLC-pakket uitkomt. Ill-Gotten Gains Part II is immers pas net uit, en veroorzaakt voor sommigen problemen. Waarschijnlijk ligt de prioriteit dus op het oplossen daarvan en nog niet op de volgende DLC. Maar speculatie is en blijft natuurlijk een leuk tijdverdrijf voor liefhebbers van GTA Online.

MULTIPLATFORM - De fans van GTA 5 en GTA Online staan erom bekend dat zij dol zijn op hun game. Voor sommigen gaat dit zelfs zó ver dat zij de broncode van de game doorspitten, in de hoop om iets te vinden dat wijst op meer DLC. Dit is dan vaak weer enorm vruchtbare grond voor speculatie. Dat is precies wat ook nu weer gebeurt: spelers hebben in de broncode van GTA Online twaalf nieuwe auto's gevonden, met de codenaam LOW.

Er zijn twee theorieën over wat dit te betekenen heeft. Sommige speculanten vergelijken deze codenaam met de naam die gebruikt werd voor Ill-Gotten Gains Part I: LUXE. In Ill-Gotten Gains smijt de speler met geld om de dikste auto's en gouden helikopters te kunnen kopen. Volgens deze theorie draait de volgende update dus juist om het leven op een krapper budget. De twaalf nieuwe auto's zouden dan bijvoorbeeld de Moonbeam en Primo kunnen zijn: goedkopere auto's die we kennen uit eerdere GTA-games.

De andere theorie is dat LOW staat voor lowriders: auto's met aangepaste vering om ze zo laag mogelijk aan de grond te krijgen. Die auto's kennen we natuurlijk allemaal uit tv-series als Pimp My Ride. Volgens dit idee zal de volgende GTA Online-DLC dus draaien om het pimpen van je auto, bijvoorbeeld door hydraulica of draaiende velgen in te bouwen.

Vooralsnog blijft het echter speculatie en het is de vraag wanneer het volgende DLC-pakket uitkomt. Ill-Gotten Gains Part II is immers pas net uit, en veroorzaakt voor sommigen problemen. Waarschijnlijk ligt de prioriteit dus op het oplossen daarvan en nog niet op de volgende DLC. Maar speculatie is en blijft natuurlijk een leuk tijdverdrijf voor liefhebbers van GTA Online.

0 Reactie(s) op: Gerucht: GTA Online krijgt 12 nieuwe auto's in volgende update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.