Gerucht: Rise Of The Tomb Raider komt eind 2016 naar pc en PS4

© PXimport

Gerucht: Rise Of The Tomb Raider komt eind 2016 naar pc en PS4

Geplaatst: 29 juni 2012 - 15:05

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Eerder vandaag verscheen de preview van Rise of the Tomb Raider op GamersNET. Deze game staat nu nog officieel te boek als exclusief voor XBox One en XBox 360, maar de verwachting is dat die exclusiviteit slechts tijdelijk is. YouTube-kanaal The Know beweert nu een vertrouwelijk document van een anonieme bron te hebben ontvangen, waarin meer details over de pc- en PS4-ports van Rise of the Tomb Raider zouden staan. Volgens het document in kwestie zou de PS4-versie halverwege 2016 worden aangekondigd, maar dat is natuurlijk een vrij breed tijdvak. Ook zou Square Enix overwegen om de prijs bij de launch op PS4 en pc te verlagen tot 40 dollar (ruim 35 euro), om zo de pijn van het wachten te verzachten. In het document stond echter ook dat de versies voor beide XBox-generaties in oktober zou verschijnen, en niet op 10 november, de offici&#235le releasedatum. De informatie uit het document moet dus met enig wantrouwen worden bekeken. In het filmpje redeneren de heren van The Know dat het niet onlogisch zou zijn als de game eind 2016 verschijnt, maar het is en blijft pure speculatie.

MULTIPLATFORM - Eerder vandaag verscheen de preview van Rise of the Tomb Raider op GamersNET. Deze game staat nu nog officieel te boek als exclusief voor XBox One en XBox 360, maar de verwachting is dat die exclusiviteit slechts tijdelijk is.

YouTube-kanaal The Know beweert nu een vertrouwelijk document van een anonieme bron te hebben ontvangen, waarin meer details over de pc- en PS4-ports van Rise of the Tomb Raider zouden staan. Volgens het document in kwestie zou de PS4-versie halverwege 2016 worden aangekondigd, maar dat is natuurlijk een vrij breed tijdvak. Ook zou Square Enix overwegen om de prijs bij de launch op PS4 en pc te verlagen tot 40 dollar (ruim 35 euro), om zo de pijn van het wachten te verzachten.

In het document stond echter ook dat de versies voor beide XBox-generaties in oktober zou verschijnen, en niet op 10 november, de officiële releasedatum. De informatie uit het document moet dus met enig wantrouwen worden bekeken. In het filmpje redeneren de heren van The Know dat het niet onlogisch zou zijn als de game eind 2016 verschijnt, maar het is en blijft pure speculatie.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten