Gerucht: Ubisoft werkt aan ZombiU port voor PlayStation 4 en Xbox One

Door: gamersnet | 11 juni 2012 00:01

Games

MULTIPLATFORM - ZombiU was één van de launchtitels van de Wii U. De game werd zeer positief onthaald en vooral geprezen om zijn schrikmomenten, maar door de tegenvallende Wii U-verkoopcijfers wist ook ZombiU weinig geld in het laatje te brengen. Volgens geruchten wil Ubisoft dat nu compenseren met een release voor de PlayStation 4 en Xbox One. Unseen64, een site die in het verleden meermaals accurate geruchten publiceerde over gecancelde of nog niet onthulde games, beweert namelijk uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat Ubisoft momenteel werkt aan een port van ZombiU. De bron verwacht dat Ubisoft de game volgende week op zijn E3-persconferentie zal onthullen, al was hij daar nog niet helemaal zeker van. De website benadrukt tegelijkertijd dat de port momenteel in ontwikkeling is, maar dat dit nog niet wil zeggen dat deze ook daadwerkelijk zal verschijnen. Eerder beweerde Unseen64 al dat Ubisoft ooit werkte aan een sequel op ZombiU, maar dat deze - waarschijnlijk vanwege de teleurstellende verkoopcijfers van het origineel - is gecanceld. Het is nog maar de vraag hoe Ubisoft van plan is om ZombiU te porten naar de new-gen consoles. De game maakt namelijk zeer intensief gebruik van Nintendo's GamePad en een soortgelijk apparaat is niet beschikbaar op de consoles van Sony en Microsoft. Mogelijk krijgen we volgende week op Ubisofts E3-persconferentie meer duidelijkheid.

MULTIPLATFORM - ZombiU was één van de launchtitels van de Wii U. De game werd zeer positief onthaald en vooral geprezen om zijn schrikmomenten, maar door de tegenvallende Wii U-verkoopcijfers wist ook ZombiU weinig geld in het laatje te brengen. Volgens geruchten wil Ubisoft dat nu compenseren met een release voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Unseen64, een site die in het verleden meermaals accurate geruchten publiceerde over gecancelde of nog niet onthulde games, beweert namelijk uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat Ubisoft momenteel werkt aan een port van ZombiU. De bron verwacht dat Ubisoft de game volgende week op zijn E3-persconferentie zal onthullen, al was hij daar nog niet helemaal zeker van.

De website benadrukt tegelijkertijd dat de port momenteel in ontwikkeling is, maar dat dit nog niet wil zeggen dat deze ook daadwerkelijk zal verschijnen. Eerder beweerde Unseen64 al dat Ubisoft ooit werkte aan een sequel op ZombiU, maar dat deze - waarschijnlijk vanwege de teleurstellende verkoopcijfers van het origineel - is gecanceld.

Het is nog maar de vraag hoe Ubisoft van plan is om ZombiU te porten naar de new-gen consoles. De game maakt namelijk zeer intensief gebruik van Nintendo's GamePad en een soortgelijk apparaat is niet beschikbaar op de consoles van Sony en Microsoft. Mogelijk krijgen we volgende week op Ubisofts E3-persconferentie meer duidelijkheid.

0 Reactie(s) op: Gerucht: Ubisoft werkt aan ZombiU port voor PlayStation 4 en Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.