Geslacht in Rust gekoppeld aan Steam ID

Door: gamersnet | 17 juli 2012 14:09

Games

PC - Nadat we eerder al berichtten dat de grootte van je mannelijk geslachtsorgaan in de game Rust gekoppeld is aan je Steam-ID, zal dat bij de release ook gelden voor het het feit of je zelfs maar zo'n orgaan bezit! Zodra de game uitkomt, zal iedere speler een willekeurig geslacht toegewezen krijgen. Dat geslacht wordt vervolgens gekoppeld aan het Steam ID, dus het kan niet gewijzigd worden. Met de nieuwste update wordt het model voor het vrouwelijke karakter geïntroduceerd, maar dat is vooralsnog alleen beschikbaar voor server-administrators en alleen bedoeld voor tests. Wel is het zo dat alle admins momenteel spelen als vrouw. Volgens Garry Newman, de bedenker van Rust, is er geen reden voor controverse rondom die willekeur:To clear up some confusion, when we it does go live you won’t get a choice of whether you’re female or male. We’re not 'taking the choice away' from you. You never had a choice. A man’s voice coming out of a woman’s body is no more weird than an 8 year-old boy’s voice coming out of a man’s body.Of Newman met deze uitspraken controverse voorkomt of juist creëert, blijft natuurlijk sterk de vraag. Ook geeft Newman in de ontwikkelaarsblog aan dat spelers niet zenuwachtig hoeven te worden van de integratie van de Steam-inventaris. De items die je in je inventaris krijgt, zijn puur cosmetisch en bovendien niet betaald je krijgt ze op basis van speeltijd. Ten slotte zegt Newman dat Rust nog steeds in Early Access zit en dat hij en zijn bedrijf volop gebruik willen maken van dat feit door flink te experimenteren:The thing I guess to understand is that Rust is STILL in Early Access and we need to take advantage of that fact. This is the time for experimentation—because once it’s not in early access we won’t be able to do these kinds of game changing things—and we’ll wish we had.Het lijkt er dus op dat we nog flink wat experimentele veranderingen kunnen verwachten in Rust. De tijd zal leren of die goed uitpakken, of dat die probeersels hetzelfde lot zullen treffen als zombies.

PC - Nadat we eerder al berichtten dat de grootte van je mannelijk geslachtsorgaan in de game Rust gekoppeld is aan je Steam-ID, zal dat bij de release ook gelden voor het het feit of je zelfs maar zo'n orgaan bezit! Zodra de game uitkomt, zal iedere speler een willekeurig geslacht toegewezen krijgen. Dat geslacht wordt vervolgens gekoppeld aan het Steam ID, dus het kan niet gewijzigd worden. Met de nieuwste update wordt het model voor het vrouwelijke karakter geïntroduceerd, maar dat is vooralsnog alleen beschikbaar voor server-administrators en alleen bedoeld voor tests. Wel is het zo dat alle admins momenteel spelen als vrouw.

Volgens Garry Newman, de bedenker van Rust, is er geen reden voor controverse rondom die willekeur:

To clear up some confusion, when we it does go live you won't get a choice of whether you're female or male. We're not 'taking the choice away' from you. You never had a choice. A man's voice coming out of a woman's body is no more weird than an 8 year-old boy's voice coming out of a man's body.
Of Newman met deze uitspraken controverse voorkomt of juist creëert, blijft natuurlijk sterk de vraag.

Ook geeft Newman in de ontwikkelaarsblog aan dat spelers niet zenuwachtig hoeven te worden van de integratie van de Steam-inventaris. De items die je in je inventaris krijgt, zijn puur cosmetisch en bovendien niet betaald je krijgt ze op basis van speeltijd.

Ten slotte zegt Newman dat Rust nog steeds in Early Access zit en dat hij en zijn bedrijf volop gebruik willen maken van dat feit door flink te experimenteren:[box]The thing I guess to understand is that Rust is STILL in Early Access and we need to take advantage of that fact. This is the time for experimentation

0 Reacties op: Geslacht in Rust gekoppeld aan Steam ID

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.