GN Kalender: Juli 2015

Door: gamersnet | 01 juli 2012 06:43

Nieuws

GN GERELATEERD - De GN Kalender heeft inmiddels al diens plekje gevonden in de harten van vele GamersNET-bezoekers. Ook voor juli is er een maandkalender in elkaar gezet, met daarop data die voor ons gamers van het grootste belang zijn. De GN Kalender kun je uiteraard uitprinten en aan de muur hangen, maar het is ook mogelijk om deze iedere maand als bureaubladachtergrond te gebruiken. Zo kun je je elk moment verheugen op dat door jouw felbegeerde spel en hoef je dus niets te missen. Uiteraard blijft er ook nog ruimte om zelf een en ander op te kunnen schrijven. Download dus nu de afbeelding hieronder en vrolijk je bureaublad of je toiletdeur op met dit fraais! Download de GN Kalender van juli hier: 1900 x 1200 1920 x 1080 Ook geïnteresseerd in de aankomende releases wat films en series betreft? Bekijk dan ook eens de MN Kalender op MoviesNET.nl.

GN GERELATEERD -

De GN Kalender heeft inmiddels al diens plekje gevonden in de harten van vele GamersNET-bezoekers. Ook voor juli is er een maandkalender in elkaar gezet, met daarop data die voor ons gamers van het grootste belang zijn.

De GN Kalender kun je uiteraard uitprinten en aan de muur hangen, maar het is ook mogelijk om deze iedere maand als bureaubladachtergrond te gebruiken. Zo kun je je elk moment verheugen op dat door jouw felbegeerde spel en hoef je dus niets te missen. Uiteraard blijft er ook nog ruimte om zelf een en ander op te kunnen schrijven. Download dus nu de afbeelding hieronder en vrolijk je bureaublad of je toiletdeur op met dit fraais!

Download de GN Kalender van juli hier:

1900 x 1200

1920 x 1080

Ook geïnteresseerd in de aankomende releases wat films en series betreft? Bekijk dan ook eens de MN Kalender op MoviesNET.nl.

0 Reactie(s) op: GN Kalender: Juli 2015

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.