GN Lunchtip: Assassin's Creed Syndicate in real life!

Door: gamersnet | 07 juli 2012 12:01

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Het duurt nog even voordat gamers zelf aan de slag mogen met Assassin's Creed Syndicate, maar dat belet natuurlijk niemand ervan om alvast de game na te doen in het echt! Zo ook YouTuber devinsupertramp niet! Hij maakte een awesome real life parkoers van de Ubisoft-game en wij kunnen enkel zeggen dat het er geweldig uitziet! Krijg jij al zin in de game hiervan? Of ben je nog Assassin's Creed-moe na alle drama met Unity vorig jaar? Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Speel Dishonored als een échte baas! Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het duurt nog even voordat gamers zelf aan de slag mogen met Assassin's Creed Syndicate, maar dat belet natuurlijk niemand ervan om alvast de game na te doen in het echt! Zo ook YouTuber devinsupertramp niet! Hij maakte een awesome real life parkoers van de Ubisoft-game en wij kunnen enkel zeggen dat het er geweldig uitziet! Krijg jij al zin in de game hiervan? Of ben je nog Assassin's Creed-moe na alle drama met Unity vorig jaar?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Speel Dishonored als een échte baas!

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Assassin's Creed Syndicate in real life!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.