GN Lunchtip: Bijbaantjes voor Street Fighter personages?

Door: gamersnet | 15 juli 2012 12:02

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Nog een tijdje en dan kunnen we aan de slag met Tekken x Street Fighter en Street Fighter 5. Dat wachten is niet alleen voor ons vervelend, ook de vechtersbazen uit de games hebben in de tussentijd weinig te doen. Wat doe je dan? Juist, bij beunen! In deze hilarische fotoreeks zie je hoe je favoriete vechtjassen hun salaris verdienen! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Star Wars Disney Edition Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nog een tijdje en dan kunnen we aan de slag met Tekken x Street Fighter en Street Fighter 5. Dat wachten is niet alleen voor ons vervelend, ook de vechtersbazen uit de games hebben in de tussentijd weinig te doen. Wat doe je dan? Juist, bij beunen! In deze hilarische fotoreeks zie je hoe je favoriete vechtjassen hun salaris verdienen!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Star Wars Disney Edition

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Bijbaantjes voor Street Fighter personages?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.