GN Lunchtip: De geschiedenis van Fallout

Door: gamersnet | 03 juni 2015 12:32

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Vanmiddag om 16:00 uur hebben we waarschijnlijk de aankondiging van de nieuwe Fallout! Om alvast in de stemming te komen, hebben we hier een compilatie van alle Fallout-games die tot nu toe verschenen zijn! Alleen die muziek al! Kom lekker in de vibe met deze toffe video! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Master Chief crasht Call of Duty als een baas Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vanmiddag om 16:00 uur hebben we waarschijnlijk de aankondiging van de nieuwe Fallout! Om alvast in de stemming te komen, hebben we hier een compilatie van alle Fallout-games die tot nu toe verschenen zijn! Alleen die muziek al! Kom lekker in de vibe met deze toffe video!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Master Chief crasht Call of Duty als een baas

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: De geschiedenis van Fallout

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.