GN Lunchtip: Deze door games geïnspireerde houtwerken wil je aan je muur

Door: gamersnet | 10 juni 2012 11:59

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Wij van GamersNET zouden maar al te graag de werkkamer van houtkunstenaar Alex Griendling beroven. Niet om het één of het ander, maar vooral omdat Griendling prachtige houtwerken maakt die geïnspireerd zijn door klassieke games. Na een kunstig gekerfde kaart van Hyrule heeft deze houtbewerker ook een mooie ode gemaakt aan de wereld van Super Mario! Zelf nou zelf, die zou je toch zo in je kamer willen hangen? Dat is overigens niet onmogelijk, de in hout gesneden game-kaarten worden verkocht op Griendlings eigen webwinkel! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Silent Hills-parodie is grappig en pijnlijk tegelijkertijd Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wij van GamersNET zouden maar al te graag de werkkamer van houtkunstenaar Alex Griendling beroven. Niet om het één of het ander, maar vooral omdat Griendling prachtige houtwerken maakt die geïnspireerd zijn door klassieke games. Na een kunstig gekerfde kaart van Hyrule heeft deze houtbewerker ook een mooie ode gemaakt aan de wereld van Super Mario!

Zelf nou zelf, die zou je toch zo in je kamer willen hangen? Dat is overigens niet onmogelijk, de in hout gesneden game-kaarten worden verkocht op Griendlings eigen webwinkel!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Silent Hills-parodie is grappig en pijnlijk tegelijkertijd

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Deze door games geïnspireerde houtwerken wil je aan je muur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.