GN Lunchtip: Dit is 007 na te veel Wodka Martini

Door: gamersnet | 22 juli 2012 11:37

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Nadat gister details en foto's en vandaag de nieuwe trailer verschenen, kan het niet anders dan dat deze Lunchtip over James Bond gaat. Want stel nou dat je favoriete spion iets te veel van zijn Wodka Martini (shaken, not stirred) drinkt, wat dan? Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Mirror's Edge: Catalyst in het echt. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nadat gister details en foto's en vandaag de nieuwe trailer verschenen, kan het niet anders dan dat deze Lunchtip over James Bond gaat. Want stel nou dat je favoriete spion iets te veel van zijn Wodka Martini (shaken, not stirred) drinkt, wat dan?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mirror's Edge: Catalyst in het echt.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Dit is 007 na te veel Wodka Martini

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.