GN Lunchtip: Een levensechte Mario in de Unreal Engine 4

Door: gamersnet | 10 juli 2012 14:21

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Met de Unreal Engine 4 kunnen prachtige graphics vertoond worden. Als er echter één game is die zich daar niet goed voor leent, is het wel Mario. Mocht Nintendo ooit toch besluiten de kracht van zijn nieuwe console te willen tonen, dan ziet dat er ongeveer zo uit. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Game of Thrones in Westernstijl Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Met de Unreal Engine 4 kunnen prachtige graphics vertoond worden. Als er echter één game is die zich daar niet goed voor leent, is het wel Mario. Mocht Nintendo ooit toch besluiten de kracht van zijn nieuwe console te willen tonen, dan ziet dat er ongeveer zo uit.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Game of Thrones in Westernstijl

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Een levensechte Mario in de Unreal Engine 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.