GN Lunchtip: Elder Scrolls-fan transformeert kelder in ultieme mancave voor 50.000 dollar

Door: gamersnet | 26 juni 2012 13:29

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Comictekenaar Tyler Kirkham is een groot fan van The Elder Scrolls. De man is tevens de armste niet en bezit een gigantische kelder van 140 vierkante meter. Inderdaad: één en één is twee. Kirkham besteedde 50.000 dollar aan een gigantische make-over en nu ademt alles in zijn kelder een Elder Scrolls vibe! Check hieronder een vette sfeerimpressie of bezoek Barcroft.tv voor een interview met de man. Deze Lunchtip werd ingestuurd door swklijn1! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Een real life time trials van Mirror's Edge Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Comictekenaar Tyler Kirkham is een groot fan van The Elder Scrolls. De man is tevens de armste niet en bezit een gigantische kelder van 140 vierkante meter. Inderdaad: één en één is twee. Kirkham besteedde 50.000 dollar aan een gigantische make-over en nu ademt alles in zijn kelder een Elder Scrolls vibe! Check hieronder een vette sfeerimpressie of bezoek Barcroft.tv voor een interview met de man.

Deze Lunchtip werd ingestuurd door swklijn1!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Een real life time trials van Mirror's Edge

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Elder Scrolls-fan transformeert kelder in ultieme mancave voor 50.000 dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.