GN Lunchtip: Game of Thrones in westernstijl!

Door: gamersnet | 09 juli 2012 12:30

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Het is alweer even geleden sinds seizoen 5 van Game of Thrones is afgelopen. Toch weerhoudt dat de fans niet om zich volledig te storten op de serie. Een goed voorbeeld daarvan is het duo BenDanProductions. Het duo maakte een cover van de intro volledig in westernstijl! Met clip erbij uiteraard. Geniet hieronder van het resultaat. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Pimp je huis met een bewegende GlaDOS-lamp Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het is alweer even geleden sinds seizoen 5 van Game of Thrones is afgelopen. Toch weerhoudt dat de fans niet om zich volledig te storten op de serie. Een goed voorbeeld daarvan is het duo BenDanProductions. Het duo maakte een cover van de intro volledig in westernstijl! Met clip erbij uiteraard. Geniet hieronder van het resultaat.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Pimp je huis met een bewegende GlaDOS-lamp

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Game of Thrones in westernstijl!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.