GN Lunchtip: Gamers vormen Super Mario Bros-koor op Comic Con

Door: gamersnet | 20 juli 2012 12:22

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Afgelopen week vond één van de grootste Comic Cons van de wereld plaats: de San Diego Comic-Con! Hoewel de beurs voor een groot deel bedoeld is om liefde voor comics te delen, wordt er ook een hoop liefde voor games gedeeld. Zo zal de onderstaande video elk gamershart op een bepaalde manier verwarmen! En zo niet dan blijft de Super Mario Bros.-soundtrack wel heerlijk irritant in je hoofd hangen.. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Een levensechte Mario in de Unreal Engine 4 Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Afgelopen week vond één van de grootste Comic Cons van de wereld plaats: de San Diego Comic-Con! Hoewel de beurs voor een groot deel bedoeld is om liefde voor comics te delen, wordt er ook een hoop liefde voor games gedeeld. Zo zal de onderstaande video elk gamershart op een bepaalde manier verwarmen! En zo niet dan blijft de Super Mario Bros.-soundtrack wel heerlijk irritant in je hoofd hangen..

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Een levensechte Mario in de Unreal Engine 4

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Gamers vormen Super Mario Bros-koor op Comic Con

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.