GN Lunchtip: Het miserabele leven van Caterpie

Door: gamersnet | 01 juni 2015 11:38

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Caterpies hebben een ontzettend miserabel leven en dat komt maar door één ding: hun niet bepaald snuggere Pokémon-trainers! Niet alleen kiezen de insectentrainers voor praktisch de zwakste wezens in het spel, ook doen ze er weinig aan om hun kansen te verbeteren. Geloof je ons niet? Bekijk hieronder dan het tragische leven van een Caterpie. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! De LEGO: First Person Shooter. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Caterpies hebben een ontzettend miserabel leven en dat komt maar door één ding: hun niet bepaald snuggere Pokémon-trainers! Niet alleen kiezen de insectentrainers voor praktisch de zwakste wezens in het spel, ook doen ze er weinig aan om hun kansen te verbeteren. Geloof je ons niet? Bekijk hieronder dan het tragische leven van een Caterpie.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De LEGO: First Person Shooter.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Het miserabele leven van Caterpie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.