GN Lunchtip: Mario in Unreal Engine 4

Door: gamersnet | 30 juni 2012 12:49

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Heb je je altijd al afgevraagd hoe mooi de Super Mario-games eruit zouden zien in de Unreal Engine 4? YouTube-gebruiker aryoksini wel! Hij transporteerde de besnorde Italiaanse loodgieter naar de wereld van de engine. Hieronder kun je het bijzondere resultaat bewonderen. Hoe erg hoop jij dat Nintendo ooit een dergelijke stap zal zetten? Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Samoerai strijdt voor kat!? Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Heb je je altijd al afgevraagd hoe mooi de Super Mario-games eruit zouden zien in de Unreal Engine 4? YouTube-gebruiker aryoksini wel! Hij transporteerde de besnorde Italiaanse loodgieter naar de wereld van de engine. Hieronder kun je het bijzondere resultaat bewonderen. Hoe erg hoop jij dat Nintendo ooit een dergelijke stap zal zetten?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Samoerai strijdt voor kat!?

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Mario in Unreal Engine 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.