GN Lunchtip: Master Chief crasht Call of Duty-party als een baas

Door: gamersnet | 02 juni 2015 12:01

Nieuws

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Wat zou de Master Chief vinden van al die hype rondom Call of Duty? Dat lijkt ons duidelijk, maar YouTuber RackaRacka maakte er een visueel spektakel van. Rondvliegende Needlers, plasma-granaten en riot shields: deze Call of Duty-ronde (of Halo) zal nooit meer hetzelfde zijn... Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Het miserabele leven van Caterpie. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wat zou de Master Chief vinden van al die hype rondom Call of Duty? Dat lijkt ons duidelijk, maar YouTuber RackaRacka maakte er een visueel spektakel van. Rondvliegende Needlers, plasma-granaten en riot shields: deze Call of Duty-ronde (of Halo) zal nooit meer hetzelfde zijn...

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het miserabele leven van Caterpie.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Master Chief crasht Call of Duty-party als een baas

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.