GN Lunchtip: Mirror's Edge: Catalyst in het echt

Door: gamersnet | 21 juli 2012 13:58

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Hoe ziet Mirror's Edge: Catalyst er in het echte leven uit? Dat zie je in deze kunstig gemaakte real-life Mirror's Edge-video. Het resultaat mag er zijn en de duizelingwekkende actie is het best te bekijken terwijl je rustig op een stoel of bank zit. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Gamers vormen Super Mario Bros koor op Comic Con Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoe ziet Mirror's Edge: Catalyst er in het echte leven uit? Dat zie je in deze kunstig gemaakte real-life Mirror's Edge-video. Het resultaat mag er zijn en de duizelingwekkende actie is het best te bekijken terwijl je rustig op een stoel of bank zit.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Gamers vormen Super Mario Bros koor op Comic Con

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Mirror's Edge: Catalyst in het echt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.