GN Lunchtip: Mirror's Edge... in Trials Fusion!

Door: gamersnet | 05 juni 2015 12:21

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. De track editor van Trials Fusion staat je toe om jouw eigen racebaan te ontwikkelen. Eerder zagen we echter al dat deze modus veel dieper gaan dan dat, toen een speler genaamd PneumaticBog484 Call of Duty: Zombies namaakte in Trials Fusion. LORDS of FtRING toont nu dat het nog gekker kan en ontwierp in de track editor zijn eigen first-person parkours. Mooi om de tijd te vullen tot Mirror’s Edge 2! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Smash Bros meets Mortal Kombat!. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De track editor van Trials Fusion staat je toe om jouw eigen racebaan te ontwikkelen. Eerder zagen we echter al dat deze modus veel dieper gaan dan dat, toen een speler genaamd PneumaticBog484 Call of Duty: Zombies namaakte in Trials Fusion. LORDS of FtRING toont nu dat het nog gekker kan en ontwierp in de track editor zijn eigen first-person parkours. Mooi om de tijd te vullen tot Mirror’s Edge 2!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Smash Bros meets Mortal Kombat!.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Mirror's Edge... in Trials Fusion!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.