GN Lunchtip: Modern Warfare 3 met de bezoekers van GamersNET

Door: gamersnet | 12 juni 2012 13:17

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Het is geen geheim dat GamersNET een zeer hechte community heeft die elkaar niet enkel spreekt op de site. Regelmatig worden er toffe wedstrijdjes georganiseerd en twee weken geleden ontmoetten enkele trouwe bezoekers elkaar in Modern Warfare 3. UncreatedKoen maakte een vette samenvatting van deze epische wedstrijd, natuurlijk onder begeleiding van huiszanger Hans Otjes. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Breng een bezoekje aan Vice City in GTA 5. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het is geen geheim dat GamersNET een zeer hechte community heeft die elkaar niet enkel spreekt op de site. Regelmatig worden er toffe wedstrijdjes georganiseerd en twee weken geleden ontmoetten enkele trouwe bezoekers elkaar in Modern Warfare 3. UncreatedKoen maakte een vette samenvatting van deze epische wedstrijd, natuurlijk onder begeleiding van huiszanger Hans Otjes.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Breng een bezoekje aan Vice City in GTA 5.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Modern Warfare 3 met de bezoekers van GamersNET

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.