GN Lunchtip: Pimp je huis met een bewegende GlaDOS-lamp

Door: gamersnet | 08 juli 2012 12:02

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Zoek je nog het ultieme nerdy meubilair voor in je knusse stekje? Denk dan eens aan een lamp in de stijl van het iconische Portal. Met een beetje schrootmateriaal, wat handigheid en een Arduino kun je namelijk je eigen GlaDOS-lamp maken. Laat de ultiem bitchy en onvergeeflijke computer van Aperture Science je eigen huis verlichten, dat is pas stijlvol. Met dank aan onze vaste bezoeker Ronineter! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Assassin's Creed: Syndicate in real life. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Zoek je nog het ultieme nerdy meubilair voor in je knusse stekje? Denk dan eens aan een lamp in de stijl van het iconische Portal. Met een beetje schrootmateriaal, wat handigheid en een Arduino kun je namelijk je eigen GlaDOS-lamp maken. Laat de ultiem bitchy en onvergeeflijke computer van Aperture Science je eigen huis verlichten, dat is pas stijlvol.

Met dank aan onze vaste bezoeker Ronineter!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Assassin's Creed: Syndicate in real life.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Pimp je huis met een bewegende GlaDOS-lamp

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.