GN Lunchtip: Racen voor rupees met Link!

Door: gamersnet | 15 juni 2012 13:20

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Elke gamer die ooit een The Legend of Zelda-game heeft gespeeld kent vast de schaamte die ontstaat wanneer je jezelf weer eens betrapt op het stukslaan van potten op zoek naar cash. Om eens wat nader te reflecteren op deze criminaliteit heeft YouTube-gebruiker Callegos-Y daarom de onderstaande animatie ontwikkeld. Check hieronder hoe Link als een junkie op zoek gaat naar rupees! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Modern Warfare 3 met de bezoekers van GamersNET. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Elke gamer die ooit een The Legend of Zelda-game heeft gespeeld kent vast de schaamte die ontstaat wanneer je jezelf weer eens betrapt op het stukslaan van potten op zoek naar cash. Om eens wat nader te reflecteren op deze criminaliteit heeft YouTube-gebruiker Callegos-Y daarom de onderstaande animatie ontwikkeld. Check hieronder hoe Link als een junkie op zoek gaat naar rupees!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Modern Warfare 3 met de bezoekers van GamersNET.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Racen voor rupees met Link!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.