GN Lunchtip: Samoerai strijdt voor kat!?

Door: gamersnet | 29 juni 2012 12:10

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Ken je dat oeroude verhaal waarbij een samoerai wordt ingehuurd om een kat om het leven te brengen en vervolgens beste vrienden met die kat wordt? Nee? Wij hebben ook nog nooit zo'n maf verhaal gehoord! Enkele Japanse regisseurs vonden het echter een perfect idee voor een film met de titel Neko Zamurai. Ben je benieuwd hoe dit idee naar het witte doek vertaald kan worden? Check dan even de onderstaande trailer. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Top 5 katholieke games? Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Ken je dat oeroude verhaal waarbij een samoerai wordt ingehuurd om een kat om het leven te brengen en vervolgens beste vrienden met die kat wordt? Nee? Wij hebben ook nog nooit zo'n maf verhaal gehoord! Enkele Japanse regisseurs vonden het echter een perfect idee voor een film met de titel Neko Zamurai. Ben je benieuwd hoe dit idee naar het witte doek vertaald kan worden? Check dan even de onderstaande trailer.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Top 5 katholieke games?

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Samoerai strijdt voor kat!?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.