GN Lunchtip: Silent Hills-parodie is grappig en pijnlijk tegelijkertijd

Door: | 09 juni 2015 14:06

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Nadat Konami besloot om Silent Hills definitief te cancellen, werd tevens de P.T.-demo verwijderd van de PlayStation Store. Dit kwam als een pijnlijke klap voor veel gamers, zo ook voor een meisje dat zichzelf 'KalathraGames' noemt. Ze maakte een toffe parodie op P.T., die ons er tegelijkertijd op pijnlijke wijze aan herinnert dat we deze fantastische demo nooit zullen mogen zien uitgroeien tot volwaardige game. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat als games gewoon echt onmogelijk waren? Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nadat Konami besloot om Silent Hills definitief te cancellen, werd tevens de P.T.-demo verwijderd van de PlayStation Store. Dit kwam als een pijnlijke klap voor veel gamers, zo ook voor een meisje dat zichzelf 'KalathraGames' noemt. Ze maakte een toffe parodie op P.T., die ons er tegelijkertijd op pijnlijke wijze aan herinnert dat we deze fantastische demo nooit zullen mogen zien uitgroeien tot volwaardige game.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat als games gewoon echt onmogelijk waren?

Eet smakelijk!