GN Lunchtip: Speel Dishonored als een échte baas!

Door: gamersnet | 06 juli 2012 12:03

Nieuws

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Heeft iemand je ooit verteld dat het spelen van videogames geen kunst is? Nou, in dat geval zou je diegene eens heel rap de onderstaande video van StealthGamerBR moeten laten zien! De YouTuber weet het spelen van Dishonored namelijk tot een ware kunst te verheffen, met zijn zieke precisie. Doe jij het hem na? Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Metal Gear Solid easter egg in Batman: Arkham Knight Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Heeft iemand je ooit verteld dat het spelen van videogames geen kunst is? Nou, in dat geval zou je diegene eens heel rap de onderstaande video van StealthGamerBR moeten laten zien! De YouTuber weet het spelen van Dishonored namelijk tot een ware kunst te verheffen, met zijn zieke precisie. Doe jij het hem na?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Metal Gear Solid easter egg in Batman: Arkham Knight

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Speel Dishonored als een échte baas!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.