GN Lunchtip: Stemacteur Nolan North toont zijn talent

Door: gamersnet | 02 juli 2012 13:07

Nieuws

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Nolan North kennen we natuurlijk vooral als de stemacteur van Nathan Drake uit de Uncharted-games, maar de stem van North schittert in nog veel meer games. In de onderstaande video laat hij de diversiteit van zijn werk nog eens horen. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Zo speel je Super Mario World uit in 23 minuten. Geblinddoekt. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nolan North kennen we natuurlijk vooral als de stemacteur van Nathan Drake uit de Uncharted-games, maar de stem van North schittert in nog veel meer games. In de onderstaande video laat hij de diversiteit van zijn werk nog eens horen.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Zo speel je Super Mario World uit in 23 minuten. Geblinddoekt.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Stemacteur Nolan North toont zijn talent

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.