GN Lunchtip: Stunten met een vrachtwagen in GTA 5 doe je zo

Door: gamersnet | 16 juli 2012 12:50

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Stuntvideo's van Grand Theft Auto 5 zijn er in alle soorten en maten te vinden. Slechts weinigen voeren hun capriolen echter uit met een vrachtwagen. Dat je daarmee toch knappe stunts uit kunt halen, dat weet de onderstaande video te bewijzen. Puur geluk is het volgens de maker niet, want voordat deze stunt succesvol gedaan werd, waren er flink wat gefaalde pogingen. Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Bijbaantjes voor Street Fighter personages? Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Stuntvideo's van Grand Theft Auto 5 zijn er in alle soorten en maten te vinden. Slechts weinigen voeren hun capriolen echter uit met een vrachtwagen. Dat je daarmee toch knappe stunts uit kunt halen, dat weet de onderstaande video te bewijzen. Puur geluk is het volgens de maker niet, want voordat deze stunt succesvol gedaan werd, waren er flink wat gefaalde pogingen.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Bijbaantjes voor Street Fighter personages?

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Stunten met een vrachtwagen in GTA 5 doe je zo

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.