GN Lunchtip: Super Smash Bros. meets Mortal Kombat

Door: gamersnet | 04 juni 2015 12:00

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Super Smash Bros. is vermoedelijk de kindvriendelijkste vechtgame die er te vinden is, terwijl het brute geweld in Mortal Kombat daar lijnrecht tegenover staat. Wat er gebeurt als je de gewelddadigste moves uit Mortal Kombat in het vrolijke Super Smash Bros. implementeert? Je ziet het hieronder! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! De geschiedenis van Fallout Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Super Smash Bros. is vermoedelijk de kindvriendelijkste vechtgame die er te vinden is, terwijl het brute geweld in Mortal Kombat daar lijnrecht tegenover staat. Wat er gebeurt als je de gewelddadigste moves uit Mortal Kombat in het vrolijke Super Smash Bros. implementeert? Je ziet het hieronder!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De geschiedenis van Fallout

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Super Smash Bros. meets Mortal Kombat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.