GN Lunchtip: Top 5 katholieke games?

Door: gamersnet | 24 juni 2012 12:37

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Heb jij altijd al willen weten wat de Paus gamet? Dat kan vanaf nu! Steam Spy is een service die data verzamelt uit gebruikersprofielen en zij kwamen onlangs met een lijst van meest gespeelde games in Vaticaanstad. Natural Selection 2 lijkt vanzelfsprekend, maar Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes? Klik op de onderstaande afbeelding om het beter te bekijken! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Half-Line Miami. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Heb jij altijd al willen weten wat de Paus gamet? Dat kan vanaf nu! Steam Spy is een service die data verzamelt uit gebruikersprofielen en zij kwamen onlangs met een lijst van meest gespeelde games in Vaticaanstad. Natural Selection 2 lijkt vanzelfsprekend, maar Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes? Klik op de onderstaande afbeelding om het beter te bekijken!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Half-Line Miami.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Top 5 katholieke games?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.