GN Lunchtip: Wat als games gewoon echt onmogelijk waren?

Door: gamersnet | 08 juni 2015 12:34

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. Goddank voor games als Dark Souls. Games die ons als uitdagers blijven uitdagen en ons steeds naar een hoger niveau tillen in onze evolutie! Maar wat zou er gebeuren als elke game een tandje moeilijker werd? Of laten we gewoon zeggen: onmogelijk!? De heren bij Dorkly maakte een heerlijke compilatie met een paar scènes die we zeker tegen zouden komen als games onmogelijk werden. Check hieronder de twee videos! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Mirror's Edge... in Trials Fusion!. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Goddank voor games als Dark Souls. Games die ons als uitdagers blijven uitdagen en ons steeds naar een hoger niveau tillen in onze evolutie! Maar wat zou er gebeuren als elke game een tandje moeilijker werd? Of laten we gewoon zeggen: onmogelijk!? De heren bij Dorkly maakte een heerlijke compilatie met een paar scènes die we zeker tegen zouden komen als games onmogelijk werden. Check hieronder de twee videos!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mirror's Edge... in Trials Fusion!.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Wat als games gewoon echt onmogelijk waren?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.