GN Lunchtip: Zo speel je Super Mario World uit in 23 minuten. Geblinddoekt.

Door: gamersnet | 01 juli 2012 12:44

Games

GN GERELATEERD - Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin. We hebben de afgelopen jaren heel wat indrukwekkende speedruns gezien. Van Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, tot zelfs Minecraft! Om dan Super Mario World als game te gebruiken, lijkt weinig origineel. Iets wat YouTuber PangaeaPanga ook vond, want hij gebruikte de game welliswaar voor zijn speedrun, maar dan met blinddoek voor! Zorg wel voor een lange lunchpauze, want het filmpje duurt maar liefst 28 minuten! Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten. Lunchtip gemist? Check de vorige! Mario in Unreal Engine 4. Eet smakelijk!

GN GERELATEERD -

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben de afgelopen jaren heel wat indrukwekkende speedruns gezien. Van Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, tot zelfs Minecraft! Om dan Super Mario World als game te gebruiken, lijkt weinig origineel. Iets wat YouTuber PangaeaPanga ook vond, want hij gebruikte de game welliswaar voor zijn speedrun, maar dan met blinddoek voor! Zorg wel voor een lange lunchpauze, want het filmpje duurt maar liefst 28 minuten!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mario in Unreal Engine 4.

Eet smakelijk!

0 Reactie(s) op: GN Lunchtip: Zo speel je Super Mario World uit in 23 minuten. Geblinddoekt.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.