GOG Galaxy toont The Witcher 3-statistieken in video

Door: gamersnet | 12 juni 2012 00:59

Games

PC - Onlangs lieten we je weten dat GOG een nieuw platform heeft gelanceerd: GOG Galaxy. Met deze service gaat GOG de concurrentie aan met andere digitale gamingplatforms als Steam, Origin en Uplay. Een nieuwe video van GOG laat zien dat het al veel spelers heeft weten te bereiken. The Witcher 3, een van de beschikbare games op GOG Galaxy, is namelijk al 693.000 keer verkocht op het nieuwe digitale distributieplatform. Ter vergelijking: de game is op de andere pc-platformen samen slechts 613.000 keer verkocht. In de video zijn nog meer interessante statistieken weergegeven. Zo zou de gemiddelde speler van The Witcher 3 inmiddels 28 uur aan de game hebben besteed en zijn er slechts 51 spelers die de game 100% hebben uitgespeeld. Ben je benieuwd naar meer statistieken? Check dan onderstaande video.

PC - Onlangs lieten we je weten dat GOG een nieuw platform heeft gelanceerd: GOG Galaxy. Met deze service gaat GOG de concurrentie aan met andere digitale gamingplatforms als Steam, Origin en Uplay. Een nieuwe video van GOG laat zien dat het al veel spelers heeft weten te bereiken. The Witcher 3, een van de beschikbare games op GOG Galaxy, is namelijk al 693.000 keer verkocht op het nieuwe digitale distributieplatform. Ter vergelijking: de game is op de andere pc-platformen samen slechts 613.000 keer verkocht.

In de video zijn nog meer interessante statistieken weergegeven. Zo zou de gemiddelde speler van The Witcher 3 inmiddels 28 uur aan de game hebben besteed en zijn er slechts 51 spelers die de game 100% hebben uitgespeeld. Ben je benieuwd naar meer statistieken? Check dan onderstaande video.

0 Reactie(s) op: GOG Galaxy toont The Witcher 3-statistieken in video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.