Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Gratis PlayStation Plus-versie Driveclub verschijnt morgen

Door: | 24 juni 2012 17:02

Games

PS4 - Als er een game is waar veel om te doen is geweest, dan is het de gratis PlayStation Plus-versie van Driveclub wel. De game was bedoeld om te gelijktijdig met de launch van de PlayStation 4 beschikbaar te komen. Echter, door een aantal flinke beren op de weg werden zowel de normale versie van de game, als de PlayStation Plus-versie beide een jaar uitgesteld. Toen de normale game eindelijk uitkwam op 14 oktober 2014, bleek het dat de game geteisterd werd door een aantal flinke problemen. Niet lang daarna kondigde Sony daarom ook aan dat de PlayStation Plus-versie van de game zou worden uitgesteld voor een onbepaalde tijd. Vanaf morgen, 25 juni, kunnen we dan eindelijk aan de slag met de game, volgens de grote baas van Sony, Shuhei Yoshida. We’ve spent a long time preparing for this launch after some difficult and unexpected set-backs. To make absolutely certain that all players have the smoothest and most stable experience possible we are going to be duly cautious about how we release the game this time around. De voornaamste reden voor de lange wachttijd lijkt dus te zijn dat men er voor wil zorgen dat de game bij de launch vlotjes loopt. Iets wat bij veel games niet het geval was de afgelopen tijd. Ga jij je storten op Driveclub? Of heb je er door de lange wachttijd geen zin meer in? Laat het ons weten in de reacties!

PS4 - Als er een game is waar veel om te doen is geweest, dan is het de gratis PlayStation Plus-versie van Driveclub wel. De game was bedoeld om te gelijktijdig met de launch van de PlayStation 4 beschikbaar te komen. Echter, door een aantal flinke beren op de weg werden zowel de normale versie van de game, als de PlayStation Plus-versie beide een jaar uitgesteld. Toen de normale game eindelijk uitkwam op 14 oktober 2014, bleek het dat de game geteisterd werd door een aantal flinke problemen. Niet lang daarna kondigde Sony daarom ook aan dat de PlayStation Plus-versie van de game zou worden uitgesteld voor een onbepaalde tijd.

Vanaf morgen, 25 juni, kunnen we dan eindelijk aan de slag met de game, volgens de grote baas van Sony, Shuhei Yoshida.

We've spent a long time preparing for this launch after some difficult and unexpected set-backs. To make absolutely certain that all players have the smoothest and most stable experience possible we are going to be duly cautious about how we release the game this time around.

De voornaamste reden voor de lange wachttijd lijkt dus te zijn dat men er voor wil zorgen dat de game bij de launch vlotjes loopt. Iets wat bij veel games niet het geval was de afgelopen tijd.

Ga jij je storten op Driveclub? Of heb je er door de lange wachttijd geen zin meer in? Laat het ons weten in de reacties!

0 Reacties op: Gratis PlayStation Plus-versie Driveclub verschijnt morgen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.