Gratis The Witcher 3 DLC bevat nieuwe quest en verse Gwent-kaarten

© PXimport

Gratis The Witcher 3 DLC bevat nieuwe quest en verse Gwent-kaarten

Geplaatst: 10 juni 2012 - 06:30

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - The Witcher 3: Wild Hunt doet heel veel goed. De role-playing game van CD Projekt RED laat spelers los in een avontuurlijke wereld, die wat vierkante kilometers betreft ongeveer letterlijk zo groot is als het staatje Liechtenstein. In die omvangrijke wereld is genoeg te doen en dat is zelfs nogal bescheiden uitgedrukt. Er komt alleen maar meer bij op de things tot do-lijst want de ruim vier miljoen spelers van de game kunnen deze week uitzien naar de volgende gratis DLC. Deze zal de nieuwe quest Fool's Gold brengen en introduceert tevens Ballad Heroes, een set kaarten voor het in-game kaartspel Gwent. Meer informatie over deze toevoegingen volgt nog. Gelukkig zijn wij voorlopig dus nog lang niet klaar met de avonturen van Geralt. Zit jij nog volop in The Witcher 3?

MULTIPLATFORM - The Witcher 3: Wild Hunt doet heel veel goed. De role-playing game van CD Projekt RED laat spelers los in een avontuurlijke wereld, die wat vierkante kilometers betreft ongeveer letterlijk zo groot is als het staatje Liechtenstein. In die omvangrijke wereld is genoeg te doen en dat is zelfs nogal bescheiden uitgedrukt.

Er komt alleen maar meer bij op de things tot do-lijst want de ruim vier miljoen spelers van de game kunnen deze week uitzien naar de volgende gratis DLC. Deze zal de nieuwe quest Fool's Gold brengen en introduceert tevens Ballad Heroes, een set kaarten voor het in-game kaartspel Gwent. Meer informatie over deze toevoegingen volgt nog.

Gelukkig zijn wij voorlopig dus nog lang niet klaar met de avonturen van Geralt. Zit jij nog volop in The Witcher 3?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten