Gratis The Witcher 3 DLC bevat nieuwe quest en verse Gwent-kaarten

Door: gamersnet | 10 juni 2012 10:30

Nieuws

MULTIPLATFORM - The Witcher 3: Wild Hunt doet heel veel goed. De role-playing game van CD Projekt RED laat spelers los in een avontuurlijke wereld, die wat vierkante kilometers betreft ongeveer letterlijk zo groot is als het staatje Liechtenstein. In die omvangrijke wereld is genoeg te doen en dat is zelfs nogal bescheiden uitgedrukt. Er komt alleen maar meer bij op de things tot do-lijst want de ruim vier miljoen spelers van de game kunnen deze week uitzien naar de volgende gratis DLC. Deze zal de nieuwe quest Fool's Gold brengen en introduceert tevens Ballad Heroes, een set kaarten voor het in-game kaartspel Gwent. Meer informatie over deze toevoegingen volgt nog. Gelukkig zijn wij voorlopig dus nog lang niet klaar met de avonturen van Geralt. Zit jij nog volop in The Witcher 3?

MULTIPLATFORM - The Witcher 3: Wild Hunt doet heel veel goed. De role-playing game van CD Projekt RED laat spelers los in een avontuurlijke wereld, die wat vierkante kilometers betreft ongeveer letterlijk zo groot is als het staatje Liechtenstein. In die omvangrijke wereld is genoeg te doen en dat is zelfs nogal bescheiden uitgedrukt.

Er komt alleen maar meer bij op de things tot do-lijst want de ruim vier miljoen spelers van de game kunnen deze week uitzien naar de volgende gratis DLC. Deze zal de nieuwe quest Fool's Gold brengen en introduceert tevens Ballad Heroes, een set kaarten voor het in-game kaartspel Gwent. Meer informatie over deze toevoegingen volgt nog.

Gelukkig zijn wij voorlopig dus nog lang niet klaar met de avonturen van Geralt. Zit jij nog volop in The Witcher 3?

0 Reactie(s) op: Gratis The Witcher 3 DLC bevat nieuwe quest en verse Gwent-kaarten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.