Halo 5-resolutie staat nog niet vast

Door: gamersnet | 09 juli 2012 17:43

Games

XBOX ONE - Volgens Chris Lee, de Lead Producer van 343 Industries,zal Halo 5 op 60 fps draaien op de Xbox One. Wat de resolutie gaat worden, is echter nog niet bekend. Op de vraag of Halo 5 op 1080p zal draaien werd enkel verteld dat 343 Industries zijn best doet de game te optimaliseren. Lee vertelde:So, we're still optimizing the game as we haven't launched so we haven't locked in our final resolution yet. But we will talk more about that in the future.De beta van vorig jaar liep op 720p, maar Lee liet weten dat dit niet sowieso niet de resolutie van de uiteindelijke game is:All of the polish and optimization graphically is stuff that typically comes towards the end of the production cycle,Op de vraag of de gerapporteerde problemen met het eSRAM van de Xbox One de 1080p in de weg zouden staan, antwoordde Lee resoluut nee.

XBOX ONE - Volgens Chris Lee, de Lead Producer van 343 Industries,zal Halo 5 op 60 fps draaien op de Xbox One. Wat de resolutie gaat worden, is echter nog niet bekend. Op de vraag of Halo 5 op 1080p zal draaien werd enkel verteld dat 343 Industries zijn best doet de game te optimaliseren. Lee vertelde:

So, we're still optimizing the game as we haven't launched so we haven't locked in our final resolution yet. But we will talk more about that in the future.
De beta van vorig jaar liep op 720p, maar Lee liet weten dat dit niet sowieso niet de resolutie van de uiteindelijke game is:
All of the polish and optimization graphically is stuff that typically comes towards the end of the production cycle,
Op de vraag of de gerapporteerde problemen met het eSRAM van de Xbox One de 1080p in de weg zouden staan, antwoordde Lee resoluut nee.

0 Reactie(s) op: Halo 5-resolutie staat nog niet vast

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.