Halo: The Master Chief Collection komt naar pc

Door: Michel Musters | 13 maart 2019 10:40

Nieuws

Microsoft brengt Halo: The Master Chief Collection naar pc. Daarnaast wordt Halo: Reach voor het eerst aan de collectie op Xbox One en pc toegevoegd.

Microsoft liet dit gisteren weten tijdens de Inside Xbox-uitzending. Het is voor het eerst dat The Master Chief Collection naar pc komt, nadat het spel al jaren beschikbaar was op Xbox One.

343 Industries werkt samen met Splash Damage en Ruffian om de games naar pc te brengen. Het is de bedoeling dat de games één voor één overgezet worden naar pc, te beginnen met Halo: Reach en daarna op chronologische volgorde, om er voor te zorgen dat elke game de kwaliteit biedt waar de serie voor staat. De collectie komt beschikbaar via Steam(!) en de Microsoft Store, maar een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Halo: Reach wordt ook aan de Xbox One-versie van de collectie toegevoegd. Daardoor is de complete Halo-reeks straks speelbaar op Xbox One. 343 brengt Reach in twee delen uit: de multiplayer wordt gratis toegevoegd, terwijl de campagne en Firefight een aparte aankoop is. Xbox Game Pass-leden kunnen Halo: Reach wel spelen. Ook voor Reach is nog geen precieze releasedatum.

0 Reactie(s) op: Halo: The Master Chief Collection komt naar pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.