HD-remaster Resident Evil Zero bevestigd voor begin 2016

Door: gamersnet | 09 juni 2015 13:58

Games

MULTIPLATFORM - Vorige maand onthulde Capcom in een interessant Youtube-filmpje dat het werkt aan een remaster van het uit 2002 daterende Resident Evil Zero. De HD-remaster zal verschijnen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Koji Oda, de regisseur van de originele game, zal nu ook weer de touwtjes in handen hebben. In navolging van dit nieuws is nu ook de eerste trailer vrijgegeven. Hierin zien we, naast de verbeterde graphics, dat de game begin 2016 verkrijgbaar zal zijn.

MULTIPLATFORM - Vorige maand onthulde Capcom in een interessant Youtube-filmpje dat het werkt aan een remaster van het uit 2002 daterende Resident Evil Zero. De HD-remaster zal verschijnen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Koji Oda, de regisseur van de originele game, zal nu ook weer de touwtjes in handen hebben.

In navolging van dit nieuws is nu ook de eerste trailer vrijgegeven. Hierin zien we, naast de verbeterde graphics, dat de game begin 2016 verkrijgbaar zal zijn.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/resident_evil_zero/resident_evil_zero_debut_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/resident_evil_zero/resident_evil_zero_debut_trailer_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: HD-remaster Resident Evil Zero bevestigd voor begin 2016

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.