Heroes of the Storm vanaf vandaag echt verschenen

Door: gamersnet | 02 juni 2015 14:19

Games

PC - Maandenlang werd het volop gespeeld zonder écht gelaunched te hebben, maar nu is de game er dan toch: Heroes of the Storm is uit. Middels een livestream evenement onder de naam 'Nexus Calling' werd gisteravond de launch van Heroes of the Storm feestelijk ingewijd. Heroes of the Storm is Blizzards eigen gratis te spelen multiplayer online battle arena (MOBA, voor vrienden) die in diens testfase al bejubeld werd door vele liefhebbers van het genre. Menig MOBA-expert claimt dat Heroes of the Storm toch beter speelt dan toppers uit het genre, zoals hoofdconcurrent League of Legends. Het gratis vechtspel werd al vrij positief ontvangen door onze Wester in zijn Heroes of the Storm preview en sindsdien heeft het spel schrede stappen gemaakt om door te groeien en beter te worden. Niet voor niets speelt onze correspondent de game nog steeds met een onsterfelijke passie. Het uiteindelijk Heroes of the Storm is nu te vinden als gratis download op Battle.net.

PC - Maandenlang werd het volop gespeeld zonder écht gelaunched te hebben, maar nu is de game er dan toch: Heroes of the Storm is uit. Middels een livestream evenement onder de naam 'Nexus Calling' werd gisteravond de launch van Heroes of the Storm feestelijk ingewijd.

Heroes of the Storm is Blizzards eigen gratis te spelen multiplayer online battle arena (MOBA, voor vrienden) die in diens testfase al bejubeld werd door vele liefhebbers van het genre. Menig MOBA-expert claimt dat Heroes of the Storm toch beter speelt dan toppers uit het genre, zoals hoofdconcurrent League of Legends. Het gratis vechtspel werd al vrij positief ontvangen door onze Wester in zijn Heroes of the Storm preview en sindsdien heeft het spel schrede stappen gemaakt om door te groeien en beter te worden. Niet voor niets speelt onze correspondent de game nog steeds met een onsterfelijke passie.

Het uiteindelijk Heroes of the Storm is nu te vinden als gratis download op Battle.net.

0 Reactie(s) op: Heroes of the Storm vanaf vandaag echt verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.