Hideo Kojima's naam verwijderd van Metal Gear Solid 5 box art

© PXimport

Hideo Kojima's naam verwijderd van Metal Gear Solid 5 box art

Geplaatst: 14 juli 2012 - 12:06

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - De ruzie tussen Konami en Kojima lijkt nog lang niet voorbij. Wegens onenigheden tussen beide partijen eerder dit jaar, is er besloten andere wegen te gaan bewandelen. Dit resulteerde onder andere in de annulering van Silent Hills. Hier is het echter niet bij gebleven. Konami heeft namelijk besloten om de naam van Kojima Productions te verwijderen van de box art van Metal Gear Solid 5. Een aantal dagen geleden maakte de Japanse stemacteur van Snake al bekend dat Kojima Productions zijn deuren definitief heeft gesloten. Ondanks dat Kojima vaak heeft gezegd dat hij aan zou blijven tot aan de release van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, lijkt het erop dat de relatie tussen hem en Konami alleen nog maar is verslechterd. Wat vinden jullie van de actie van Konami? En hoe zijn jullie de toekomst van Kojima? Laat het weten in de reacties!

MULTIPLATFORM - De ruzie tussen Konami en Kojima lijkt nog lang niet voorbij. Wegens onenigheden tussen beide partijen eerder dit jaar, is er besloten andere wegen te gaan bewandelen. Dit resulteerde onder andere in de annulering van Silent Hills. Hier is het echter niet bij gebleven. Konami heeft namelijk besloten om de naam van Kojima Productions te verwijderen van de box art van Metal Gear Solid 5.

Een aantal dagen geleden maakte de Japanse stemacteur van Snake al bekend dat Kojima Productions zijn deuren definitief heeft gesloten. Ondanks dat Kojima vaak heeft gezegd dat hij aan zou blijven tot aan de release van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, lijkt het erop dat de relatie tussen hem en Konami alleen nog maar is verslechterd.

Wat vinden jullie van de actie van Konami? En hoe zijn jullie de toekomst van Kojima? Laat het weten in de reacties!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten