Hyrule Warriors komt naar 3DS

Door: gamersnet | 10 juni 2012 18:57

Games

3DS - Het lijkt er niet op dat het gepland was om de game vlak voor de E3 te onthullen, maar het is inmiddels wel bekendgemaakt: Hyrule Warriors maakt de overstap naar de Nintendo 3DS. Het is nog onduidelijk of het hier gaat om een port van de Wii U-game of een volledig nieuw deel, maar wij zetten ons geld in op de eerste mogelijkheid. In ieder geval zal het spel twee nieuwe personages kennen, namelijk Tetra en de King of Red Lions bekend van The Legend of Zelda: The Wind Waker. De twee figuren zijn over te hevelen naar de Wii U-versie. De game is middels een Japanse trailer onthuld, die je uiteraard op GamersNet kunt bekijken.

3DS - Het lijkt er niet op dat het gepland was om de game vlak voor de E3 te onthullen, maar het is inmiddels wel bekendgemaakt: Hyrule Warriors maakt de overstap naar de Nintendo 3DS. Het is nog onduidelijk of het hier gaat om een port van de Wii U-game of een volledig nieuw deel, maar wij zetten ons geld in op de eerste mogelijkheid.

In ieder geval zal het spel twee nieuwe personages kennen, namelijk Tetra en de King of Red Lions bekend van The Legend of Zelda: The Wind Waker. De twee figuren zijn over te hevelen naar de Wii U-versie. De game is middels een Japanse trailer onthuld, die je uiteraard op GamersNet kunt bekijken.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2013/hyrule_warriors/hyrule_warriors_3ds_announcement_trailer_hd720p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2013/hyrule_warriors/hyrule_warriors_3ds_announcement_trailer_hd720p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Hyrule Warriors komt naar 3DS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.