Ill-Gotten Gains Part 2 voor GTA Online nu beschikbaar

© PXimport

Ill-Gotten Gains Part 2 voor GTA Online nu beschikbaar

Geplaatst: 8 juli 2012 - 11:06

Aangepast: 16 november 2022 - 10:13

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Afgelopen week werd bekend dat de Ill-Gotten Gains Part 2 update voor GTA Online deze week zou verschijnen en de mensen van Rockstar Games hebben zich aan hun woord gehouden. Het tweede deel van deze content update is dan ook nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Het is een patch die nieuwe content toevoegt, maar ook bugs fikst en de radiozender The Lab, die met de pc-versie mee kwam, is nu ook beschikbaar gesteld voor de consoleversie van GTA V. De update weegt 500MB. Tot slot biedt Rockstar aankomend weekend dubbel RP en moneys. Hebben jullie al een voertuig of andere content op het oog?

MULTIPLATFORM - Afgelopen week werd bekend dat de Ill-Gotten Gains Part 2 update voor GTA Online deze week zou verschijnen en de mensen van Rockstar Games hebben zich aan hun woord gehouden. Het tweede deel van deze content update is dan ook nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Het is een patch die nieuwe content toevoegt, maar ook bugs fikst en de radiozender The Lab, die met de pc-versie mee kwam, is nu ook beschikbaar gesteld voor de consoleversie van GTA V. De update weegt 500MB.

Tot slot biedt Rockstar aankomend weekend dubbel RP en moneys. Hebben jullie al een voertuig of andere content op het oog?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten