Ill-Gotten Gains Part Two veroorzaakt problemen in GTA: Online

Door: gamersnet | 09 juli 2012 08:30

Games

MULTIPLATFORM - Gisteren kwam de DLC Ill Gotten Gains Part Two voor GTA: Online uit, maar niet voor iedereen pakt deze update even goed uit. Er zijn bijvoorbeeld verslagen van spelers die auto's kwijt zijn, of alleen nog maar autobanden in hun garage hebben staan. Dat eerste kan liggen aan een foutieve herindeling van de garage van de spelers, waardoor auto's wellicht niet staan waar ze horen te staan. Rockstar raadt dan ook aan om eerst door al je garages te scrollen voor je hun klantenservice benadert. Een ander probleem is dat de framerate voor een aantal spelers ineens stukken lager is. Deze problemen lijken zich alleen op de pc voor te doen. Rockstar heeft laten weten dat de problemen worden onderzocht en dat ze hopen snel met een oplossing te kunnen komen.

MULTIPLATFORM - Gisteren kwam de DLC Ill Gotten Gains Part Two voor GTA: Online uit, maar niet voor iedereen pakt deze update even goed uit. Er zijn bijvoorbeeld verslagen van spelers die auto's kwijt zijn, of alleen nog maar autobanden in hun garage hebben staan. Dat eerste kan liggen aan een foutieve herindeling van de garage van de spelers, waardoor auto's wellicht niet staan waar ze horen te staan. Rockstar raadt dan ook aan om eerst door al je garages te scrollen voor je hun klantenservice benadert.

Een ander probleem is dat de framerate voor een aantal spelers ineens stukken lager is. Deze problemen lijken zich alleen op de pc voor te doen. Rockstar heeft laten weten dat de problemen worden onderzocht en dat ze hopen snel met een oplossing te kunnen komen.

0 Reactie(s) op: Ill-Gotten Gains Part Two veroorzaakt problemen in GTA: Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.