Interactieve trailer Deus Ex: Mankind Divided bereidt ons voor op de E3

Door: gamersnet | 07 juni 2015 13:25

Games

MULTIPLATFORM - Square Enix geeft dit jaar voor het eerst zijn eigen E3-persconferentie en naar verwachting zal hierin een grote rol weggelegd zijn voor Deus Ex: Mankind Divided. Onderstaande trailer, waarin de executive art director van Mankind Divided en de stemacteur van Adam Jensen met elkaar discussiëren, bereidt ons alvast voor op deze persconferentie. De interactieve trailer laat je zelf kiezen hoe je de situatie aanpakt. Wanneer je de juiste keuze maakt (en de Deus Ex Universe app geïnstalleerd hebt), krijg je een voorproefje van één van Adam Jensens nieuwe augmentations. Pak je smartphone er dus bij en vergeet vooral niet om dinsdag 16 juni terug te komen naar GamersNET voor Square Enix' E3-persconferentie!

MULTIPLATFORM - Square Enix geeft dit jaar voor het eerst zijn eigen E3-persconferentie en naar verwachting zal hierin een grote rol weggelegd zijn voor Deus Ex: Mankind Divided. Onderstaande trailer, waarin de executive art director van Mankind Divided en de stemacteur van Adam Jensen met elkaar discussiëren, bereidt ons alvast voor op deze persconferentie.

De interactieve trailer laat je zelf kiezen hoe je de situatie aanpakt. Wanneer je de juiste keuze maakt (en de Deus Ex Universe app geïnstalleerd hebt), krijg je een voorproefje van één van Adam Jensens nieuwe augmentations. Pak je smartphone er dus bij en vergeet vooral niet om dinsdag 16 juni terug te komen naar GamersNET voor Square Enix' E3-persconferentie!

0 Reactie(s) op: Interactieve trailer Deus Ex: Mankind Divided bereidt ons voor op de E3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.