Is Batman: Arkham Origins-ontwikkelaar bezig met een Superman-game?

© PXimport

Is Batman: Arkham Origins-ontwikkelaar bezig met een Superman-game?

Geplaatst: 6 juli 2012 - 05:29

Aangepast: 16 november 2022 - 10:13

Redactie ID.nl

GAME NIEUWS - Ontwikkelaar Warner Bros. Montr&#233al kennen we vooral als de studio achter Batman: Arkham Origins. Inmiddels is het alweer bijna twee jaar geleden dat die game verschenen is en dat betekent dat Warner Bros. Montr&#233al ondertussen al de nodige ontwikkeltijd in een nieuw project heeft kunnen steken. Onlangs werd al bekend dat deze studio verantwoordelijk zal zijn voor de Batgirl DLC van Rocksteady's Batman: Arkham Knight, maar voor de circa 400 man-tellende ontwikkelaar zal dat weinig meer zijn dan een zijproject. Eerdere geruchten wezen erop dat Warner Bros. Montr&#233al bezig zou zijn met een 'Suicide Squad'-game, maar een nieuwe uitgelekte afbeelding, mocht hij echt blijken, laat er geen twijfel over mogelijk dat de studio werkt aan een ander project in het DC-universum. De onderstaande afbeelding laat namelijk niets minder dan een Superman-game zien. Hoop jij dat Warner Bros. Montr&#233al bezig is met een Superman-game? Of zie je toch liever een nieuw Batman: Arkham-deel, Suicide Squad-game of nog iets anders van deze ontwikkelaar?

GAME NIEUWS - Ontwikkelaar Warner Bros. Montréal kennen we vooral als de studio achter Batman: Arkham Origins. Inmiddels is het alweer bijna twee jaar geleden dat die game verschenen is en dat betekent dat Warner Bros. Montréal ondertussen al de nodige ontwikkeltijd in een nieuw project heeft kunnen steken. Onlangs werd al bekend dat deze studio verantwoordelijk zal zijn voor de Batgirl DLC van Rocksteady's Batman: Arkham Knight, maar voor de circa 400 man-tellende ontwikkelaar zal dat weinig meer zijn dan een zijproject.

Eerdere geruchten wezen erop dat Warner Bros. Montréal bezig zou zijn met een 'Suicide Squad'-game, maar een nieuwe uitgelekte afbeelding, mocht hij echt blijken, laat er geen twijfel over mogelijk dat de studio werkt aan een ander project in het DC-universum. De onderstaande afbeelding laat namelijk niets minder dan een Superman-game zien.

Hoop jij dat Warner Bros. Montréal bezig is met een Superman-game? Of zie je toch liever een nieuw Batman: Arkham-deel, Suicide Squad-game of nog iets anders van deze ontwikkelaar?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten