Kerbal Space Program komt naar PlayStation 4

Door: gamersnet | 17 juni 2012 13:23

Nieuws

PS4 - Tijdens Sony's persconferentie kwamen er een flinke lijst aan PlayStation 4-games voorbij, maar ook buiten deze show blijkt Sony nog een aantal nieuwe titels voor de PlayStation 4 te onthullen. Gisteren liet de Japanse elektronicagigant al weten dat Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar Sony's nieuwste console komen en nu is er nog een andere titel onthuld. Ontwikkelaar Squad laat namelijk weten dat het zijn pc-game Kerbal Space Program, die begin dit jaar Early Access op Steam verliet, naar de PlayStation 4 zal brengen. Het werk aan de port wordt gedaan in samenwerking met Flying Tiger Entertainment, waardoor de ontwikkeling van de PlayStation 4-versie van Kerbal Space Program geen nadelige gevolgen moet hebben voor de pc-versie. Een releasedatum van Kerbal Space Program voor de PlayStation 4 is momenteel nog niet onthuld, dus vanaf wanneer je ook op de PlayStation raketten de ruimte in kunt gaan schieten, blijft nog even een vraagteken.

PS4 - Tijdens Sony's persconferentie kwamen er een flinke lijst aan PlayStation 4-games voorbij, maar ook buiten deze show blijkt Sony nog een aantal nieuwe titels voor de PlayStation 4 te onthullen. Gisteren liet de Japanse elektronicagigant al weten dat Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar Sony's nieuwste console komen en nu is er nog een andere titel onthuld.

Ontwikkelaar Squad laat namelijk weten dat het zijn pc-game Kerbal Space Program, die begin dit jaar Early Access op Steam verliet, naar de PlayStation 4 zal brengen. Het werk aan de port wordt gedaan in samenwerking met Flying Tiger Entertainment, waardoor de ontwikkeling van de PlayStation 4-versie van Kerbal Space Program geen nadelige gevolgen moet hebben voor de pc-versie.

Een releasedatum van Kerbal Space Program voor de PlayStation 4 is momenteel nog niet onthuld, dus vanaf wanneer je ook op de PlayStation raketten de ruimte in kunt gaan schieten, blijft nog even een vraagteken.

0 Reactie(s) op: Kerbal Space Program komt naar PlayStation 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.