Kerbal Space Program komt naar PlayStation 4

© PXimport

Kerbal Space Program komt naar PlayStation 4

Geplaatst: 17 juni 2012 - 09:23

Aangepast: 16 november 2022 - 10:15

Redactie ID.nl

PS4 - Tijdens Sony's persconferentie kwamen er een flinke lijst aan PlayStation 4-games voorbij, maar ook buiten deze show blijkt Sony nog een aantal nieuwe titels voor de PlayStation 4 te onthullen. Gisteren liet de Japanse elektronicagigant al weten dat Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar Sony's nieuwste console komen en nu is er nog een andere titel onthuld. Ontwikkelaar Squad laat namelijk weten dat het zijn pc-game Kerbal Space Program, die begin dit jaar Early Access op Steam verliet, naar de PlayStation 4 zal brengen. Het werk aan de port wordt gedaan in samenwerking met Flying Tiger Entertainment, waardoor de ontwikkeling van de PlayStation 4-versie van Kerbal Space Program geen nadelige gevolgen moet hebben voor de pc-versie. Een releasedatum van Kerbal Space Program voor de PlayStation 4 is momenteel nog niet onthuld, dus vanaf wanneer je ook op de PlayStation raketten de ruimte in kunt gaan schieten, blijft nog even een vraagteken.

PS4 - Tijdens Sony's persconferentie kwamen er een flinke lijst aan PlayStation 4-games voorbij, maar ook buiten deze show blijkt Sony nog een aantal nieuwe titels voor de PlayStation 4 te onthullen. Gisteren liet de Japanse elektronicagigant al weten dat Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar Sony's nieuwste console komen en nu is er nog een andere titel onthuld.

Ontwikkelaar Squad laat namelijk weten dat het zijn pc-game Kerbal Space Program, die begin dit jaar Early Access op Steam verliet, naar de PlayStation 4 zal brengen. Het werk aan de port wordt gedaan in samenwerking met Flying Tiger Entertainment, waardoor de ontwikkeling van de PlayStation 4-versie van Kerbal Space Program geen nadelige gevolgen moet hebben voor de pc-versie.

Een releasedatum van Kerbal Space Program voor de PlayStation 4 is momenteel nog niet onthuld, dus vanaf wanneer je ook op de PlayStation raketten de ruimte in kunt gaan schieten, blijft nog even een vraagteken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten