Kom in de stemming met deze Square Enix Presents E3 2015 Hype Video

Door: gamersnet | 14 juni 2012 09:50

Games

GAME NIEUWS - Heb je nog een beetje moeite om in de stemming te komen voor de E3 of wil je graag even finaal jezelf klaarstomen voor het enorme event? Dan maakt Square Enix Presents dat graag voor je mogelijk. Net als veel andere ontwikkelaars heeft Square Enix namelijk waarschijnlijk een hoop verrassingen op het menu staan! Zo zullen onder andere Rise of the Tomb Raider en Just Cause 3 flink aanwezig zijn op de beurs. Ook kun je veel info verwachten over Chocobo's met obesitas in Final Fantasy 14 Heavensward. Benieuwd wat er verder op de planning staat? Check dan even de E3 2015 Hype Video hieronder. De Square Enix E3-conferentie vindt plaats op dinsdag 16 juni om 19.00 uur. Houd GamersNET in de gaten om de conferentie live te volgen.

GAME NIEUWS - Heb je nog een beetje moeite om in de stemming te komen voor de E3 of wil je graag even finaal jezelf klaarstomen voor het enorme event? Dan maakt Square Enix Presents dat graag voor je mogelijk. Net als veel andere ontwikkelaars heeft Square Enix namelijk waarschijnlijk een hoop verrassingen op het menu staan!

Zo zullen onder andere Rise of the Tomb Raider en Just Cause 3 flink aanwezig zijn op de beurs. Ook kun je veel info verwachten over Chocobo's met obesitas in Final Fantasy 14 Heavensward. Benieuwd wat er verder op de planning staat? Check dan even de E3 2015 Hype Video hieronder. De Square Enix E3-conferentie vindt plaats op dinsdag 16 juni om 19.00 uur. Houd GamersNET in de gaten om de conferentie live te volgen.

0 Reactie(s) op: Kom in de stemming met deze Square Enix Presents E3 2015 Hype Video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.