Last-gen Dragon Age: Inquisition saves kunnen worden geïmporteerd naar current-gen

© PXimport

Last-gen Dragon Age: Inquisition saves kunnen worden geïmporteerd naar current-gen

Geplaatst: 7 juli 2012 - 16:58

Aangepast: 16 november 2022 - 10:13

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Een van de redenen die gamers ervan weerhoudt om over te stappen op een new-gen console is het verliezen van waardevolle savegames. Ontwikkelaar BioWare maakt het maken van deze stap nu iets aantrekkelijker door Xbox 360 en PlayStation 3 savegames van Dragon Age: Inquisition speelbaar te maken op de Xbox One en PlayStation 4. Je kunt vanaf nu last-gen singeplayer-data van Dragon Age: Inquisition importeren naar de nieuwste generatie consoles. Het zal later deze maand bij de release van patch 8 ook mogelijk zijn om multiplayer-data te importeren. Helaas kunnen savegames alleen binnen dezelfde console-families worden overgezet. Je kunt dus niet een Xbox 360 savegame overzetten op een PlayStation 4. Zoals te verwachten valt, kunnen pc savegames op geen enkele manier gebruikmaken van deze nieuwe feature. Ga naar de Dragon Age-website als je wilt weten hoe je jouw savegames kunt importeren.

MULTIPLATFORM - Een van de redenen die gamers ervan weerhoudt om over te stappen op een new-gen console is het verliezen van waardevolle savegames. Ontwikkelaar BioWare maakt het maken van deze stap nu iets aantrekkelijker door Xbox 360 en PlayStation 3 savegames van Dragon Age: Inquisition speelbaar te maken op de Xbox One en PlayStation 4.

Je kunt vanaf nu last-gen singeplayer-data van Dragon Age: Inquisition importeren naar de nieuwste generatie consoles. Het zal later deze maand bij de release van patch 8 ook mogelijk zijn om multiplayer-data te importeren. Helaas kunnen savegames alleen binnen dezelfde console-families worden overgezet. Je kunt dus niet een Xbox 360 savegame overzetten op een PlayStation 4. Zoals te verwachten valt, kunnen pc savegames op geen enkele manier gebruikmaken van deze nieuwe feature.

Ga naar de Dragon Age-website als je wilt weten hoe je jouw savegames kunt importeren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten