Law Abiding Citizen-regisseur F. Gary Gray maakt animatiefilm Assassin's Creed: Syndicate

Door: gamersnet | 12 juli 2012 11:30

Games

MULTIPLATFORM - Speciaal voor de San Diego Comic-Con maakte Ubisoft in samenwerking met regisseur F. Gary Gray een motion comic van Assassin's Creed: Syndicate. Deze vertelt hoe de klassenstrijd in Londen leidde tot de oprichting van Jacob Frye's eigen criminele organisatie. De video is geregisseerd door F. Gary Gray, de prijswinnende regisseur die vooral faam maakte met Law Abiding Citizen en Friday. Pop Mhan, die eerder werkte aan onder andere de Flash- en World of Warcraft-strips, nam de tekeningen voor zijn rekening. Het resultaat is een zeer fraaie animatiefilm, waarvan je ook nog eens de Making Of kunt bekijken.

MULTIPLATFORM - Speciaal voor de San Diego Comic-Con maakte Ubisoft in samenwerking met regisseur F. Gary Gray een motion comic van Assassin's Creed: Syndicate. Deze vertelt hoe de klassenstrijd in Londen leidde tot de oprichting van Jacob Frye's eigen criminele organisatie.

De video is geregisseerd door F. Gary Gray, de prijswinnende regisseur die vooral faam maakte met Law Abiding Citizen en Friday. Pop Mhan, die eerder werkte aan onder andere de Flash- en World of Warcraft-strips, nam de tekeningen voor zijn rekening. Het resultaat is een zeer fraaie animatiefilm, waarvan je ook nog eens de Making Of kunt bekijken.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/assassins_creed_victory/assassins_creed_syndicate_f_gary_grays_the_syndicate_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/assassins_creed_victory/assassins_creed_syndicate_f_gary_grays_the_syndicate_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Law Abiding Citizen-regisseur F. Gary Gray maakt animatiefilm Assassin's Creed: Syndicate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.