Leaderboards op PlayStation 4-versie Batman: Arkham Knight kapot

© PXimport

Leaderboards op PlayStation 4-versie Batman: Arkham Knight kapot

Geplaatst: 27 juni 2012 - 08:58

Aangepast: 16 november 2022 - 10:14

Redactie ID.nl

PS4 - De release van Batman: Arkham Knight gaat niet geheel zonder problemen. Niet alleen liet Warner Bros. op het laatste moment weten dat alle Collector's Editions niet op tijd leverbaar zullen zijn, bij de release bleek tevens dat de pc-versie zo slecht werkt dat hij werd verwijderd van Steam. Nu is ook bij de PlayStation 4-versie een vervelend probleem ontdekt: de leaderboards werken niet. De laatste dagen hebben PlayStation 4-bezitters via verschillende fora laten weten dat de leaderboards bij hen niet ingeladen kunnen worden. Het herstarten van de game of de console werkt niet en zelfs het verwijderen van de savegame mag niet baten. Het probleem doet zich ook tijdens het spelen voor: wanneer je een challange voltooit zouden normaal gesproken de leaderboards getoond moeten worden, maar dat gebeurt nu niet. Sommigen vermoeden dat dit te wijten is aan overbelasting van de servers. Mortal Kombat X (ook een game van Warner Bros.) had namelijk een soortgelijk probleem en daar waren overbeladen servers de oorzaak. Rocksteady en Warner Bros. hebben nog niet gereageerd op de problemen.

PS4 - De release van Batman: Arkham Knight gaat niet geheel zonder problemen. Niet alleen liet Warner Bros. op het laatste moment weten dat alle Collector's Editions niet op tijd leverbaar zullen zijn, bij de release bleek tevens dat de pc-versie zo slecht werkt dat hij werd verwijderd van Steam. Nu is ook bij de PlayStation 4-versie een vervelend probleem ontdekt: de leaderboards werken niet.

De laatste dagen hebben PlayStation 4-bezitters via verschillende fora laten weten dat de leaderboards bij hen niet ingeladen kunnen worden. Het herstarten van de game of de console werkt niet en zelfs het verwijderen van de savegame mag niet baten. Het probleem doet zich ook tijdens het spelen voor: wanneer je een challange voltooit zouden normaal gesproken de leaderboards getoond moeten worden, maar dat gebeurt nu niet.

Sommigen vermoeden dat dit te wijten is aan overbelasting van de servers. Mortal Kombat X (ook een game van Warner Bros.) had namelijk een soortgelijk probleem en daar waren overbeladen servers de oorzaak.

Rocksteady en Warner Bros. hebben nog niet gereageerd op de problemen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten